Begin 2022 heeft Jacques (66) een onderooglidcorrectie ondergaan bij onze plastisch chirurg H.P. van Not. Een aantal jaar eerder was hij al onder behandeling bij MedCentric voor een correctie van de bovenoogleden. Toen hij ook de onderoogleden wilde aanpakken, klopte hij opnieuw aan.
read more

Begin 2022 heeft Jacques (66) een onderooglidcorrectie ondergaan bij onze plastisch chirurg H.P. van Not. Lees hier zijn ervaring...
Onderooglidcorrectie – cliëntervaring van Jacques

Anouk (52) heeft op jongere leeftijd siliconenprothesen laten plaatsen in haar borsten. Enkele jaren later kreeg ze onverklaarbare klachten. Toen ze bij MedCentric terecht kwam is samen met de plastisch chirurg besloten de mammaprothesen te verwijderen en direct een borstlift uit te voeren.
read more

Voor-na foto van verwijderen van mammaprothesen uit de borsten en een borstlift. Lees de testimonial van onze cliënt Anouk.
Verwijderen van mammaprothesen en borstlift – cliëntervaring van Anouk

Eind 2021 heeft Moniek een ooglidcorrectie ondergaan bij drs. E. Askarizadeh van MedCentric. Met het ouder worden gingen haar oogleden steeds meer hangen, waardoor haar zicht beperkt werd. Hier wilde ze graag iets aan laten doen en daarom klopte ze aan bij MedCentric.
read more

Voor en na foto van een ooglidcorrectie door de plastisch chirurg van MedCentric in Goes, Zeeland
Ooglidcorrectie bij drs. E. Askarizadeh – Cliëntervaring van Moniek

Evelyn stoorde zich al tijden aan haar kleine borsten en klopte bij MedCentric aan voor een borstvergroting door middel van lipofilling. Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet gebruikt, waardoor implantaten overbodig zijn. Lees meer over de behandeling en Evelyns ervaring.
read more

Testimonial voor een lipofilling borstvergroting bij MedCentric plastische chirurgie in Goes, Zeeland
Lipofilling van de borsten bij MedCentric – cliëntervaring van Evelyn

Met het ouder worden werden de ingevallen wangen van Corina Persijn (60) uit Vlissingen steeds opvallender. Ze wilde er graag weer fris uitzien met lichaamseigen materiaal. Ze klopte aan bij MedCentric en onderging een MACS-lift met lipofilling.
read more

MACS-lift-lipofilling-zeeland
Een MACS-lift met lipofilling bij MedCentric – cliëntervaring van mevrouw Persijn

Gert-Jan van der Weel (55) wilde het plekje huidkanker op zijn neus zo snel mogelijk weggehaald hebben door een plastisch chirurg. Omdat de wachttijd in de reguliere zorg lang was en zijn vakantie eraan kwam, klopte hij aan bij MedCentric. “De expertise is hetzelfde als in een ziekenhuis. En bij een privékliniek als MedCentric word je snel geholpen,” zegt Gert-Jan.
read more

basaalcelcarcinoom-medcenric-plastische-chirurgie
Plastische chirurgie bij een basaalcelcarcinoom – cliëntervaring van Gert-Jan

“Ook wanneer je iets ouder wordt, wil je er goed uit blijven zien. Ik merkte dat mijn bovenoogleden iets meer gingen hangen waardoor mijn gezicht een minder frisse uitstraling kreeg. Via het internet ben ik gaan zoeken naar informatie en mogelijkheden en kwam op deze manier terecht bij MedCentric,” geeft Maria aan.
read more

Plastische chirurgische ingreep; Ooglidcorrectie – cliëntervaring Maria

Steven Quast uit Goes heeft onlangs een plastische ingreep ondergaan bij MedCentric. De reden dat hij bij MedCentric behandeld werd is voor de ziekte van Dupuytren. Dit is een aandoening in de handen waarbij de vingers krom komen te staan. Daar is hij inmiddels 6 keer voor behandeld bij MedCentric.

“Als ik ooit in de toekomst weer een ingreep moet ondergaan zou ik meteen MedCentric bellen.”
read more

Plastische chirurgie bij de ziekte van Dupuytren – cliëntervaring van meneer Quast

Mevrouw Korstanje heeft de ziekte van Dupuytren. Bij deze ziekte trekken de vingers krom. Mevrouw is naar MedCentric verwezen, omdat er twee plastisch chirurgen werken, H.P. van Not en E. Askarizadeh, die gespecialiseerd zijn in hand – en polschirurgie.

“Als ik ooit in de toekomst weer een ingreep moet ondergaan zou ik meteen MedCentric bellen.”
read more

Plastische chirurgie bij de ziekte van Dupuytren – cliëntervaring van mevrouw Korstanje